Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem

tak ciepło w moim domu
dni, z każdą chwilą - tobą pełniejsze
bez wątpienia
- do twarzy mi w tej miłości

a ja lubię być
tak przytulnie skomplikowana…

dlatego czas
przekroczyć próg zawstydzenia
czerwień ust z sobą połączyć
nasycić spojrzenia - parami

w przedpokoju moich dłoni
jestem…

- twoją kobietą do kochania

21 246 wyświetleń
183 teksty
42 obserwujących
  • Inel

    17 April 2012, 00:11


    do twarzy mi w tej miłości

    a ja lubię być
    tak przytulnie skomplikowana…

    Przecudny wiersz! ;)
    Kradnę do zeszytu, jeśli nie masz nic przeciwko. ;)

  • Elizabetta

    11 April 2012, 15:15

    Mistrzostwo!:)