Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 3 August 2021

Znalazłam

Tak Cię widzę
Jak piszę
Smutno i
Trochę niewyraźnie

Co mam jeszcze napisać
O Tobie
Byś mnie w końcu zauważył

Ile mam czekać
Na te słowa
Byś je w końcu wypowiedział

Szukałam Cię już wszędzie
I chyba się myliłam
Próbowałam się oszukać
I zbłądziłam

Jak to miło że czekałeś
Aż już się odnajdę
Aż wszystkie łzy przeleję
Aż Cię w końcu znajdę

2565 wyświetleń
23 teksty
1 obserwujący