Menu
Gildia Pióra na Patronite

Będziemy kłamać

Tak bez końca będziemy kłamać
że wszystko jest jak było
nic złego się nie zdarzyło

Tak bez końca będę kłamać
że smutek mną nie szamoce
że przesypiam noce

Tak bez końca będziesz kłamać
że coś w nas wykiełkuje
że coś czujesz

Wciąż bez końca będę kłamać
że żyć potrafię
i nie zamknę się w szafie
wspomnień

4693 wyświetlenia
46 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!