Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknie(nie)

Tak bardzo tęsknie do
Tych naszych nie rozmów

Do Twoich
Nie spojrzeń

I mojej
Niewiedzy

Nie łączyła nas wtedy
Niewinność

Lecz winy tez próżno tam szukać

Bo czy można kogoś posądzić
O
Niekochanie

17 195 wyświetleń
197 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!