Menu
Gildia Pióra na Patronite

Exwiersz niepoetycki o niczym

Tak bardzo pragnę,
tak bardzo tęsknie
ale mój rozum mi nie pozwala
to takie trudne ale ufaj mi kochana
na zawsze będę, kiedy oczy otworzysz ble ble ble
a potem będzie nasz i twój jedyny świat i heloo,
Kubek kawy, twoje usta, moje ego się nie znają
zawsze marzyłem mosty zrywałem kwiaty wąchałem i nie tylko
a teraz spij spokojnie, jutro tez wstanie brat i powie
- obudź się hu... .

141 230 wyświetleń
1618 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!