Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ukryte emocje...

Tak bardzo pragnę cię przeczytać
jak magiczny wiersz
wczuć się w twoje myśli
literka po literce
odkryć między wersami
każdy dreszcz
dotykać, pieścić, smakować
emocję i drżenie słów
unieś się wraz z tobą i opaść
na kartki biel
znaleźć w tobie cząstkę siebie
i być natchnieniem
zamysłem
na kolejny wiersz…

190 657 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • nicola-57

    24 March 2015, 08:24

    taki poetycki erotyk(?), niech owocuje kolejnym wierszem równie pięknym jak ten. Serdeczności :)

  • Malusia_035

    1 February 2015, 12:39

    Delikatny po prostu porywa trescią

    Pozdrawiam :))

  • czasem_wciskam_escape

    31 January 2015, 21:10

    bardzo delikatny... ślicznie...

  • zapach_bzu

    29 January 2015, 23:24

    Świetny!

  • czarna mamba

    29 January 2015, 19:59

    Gerrardzie miło mi się czyta twe czułe słówka :) pozdrówki sle

  • dana1596

    29 January 2015, 19:32

    zmysłowy...:) ;)

  • mill

    29 January 2015, 18:11

    ..piękny wręcz ..;)...