Menu
Gildia Pióra na Patronite

"12.04... Międzynarodowy Dzień Dzieci Ulicy "

Tak bardzo mi przykro
W Tygodniu Miłosierdzia
Kiedy marzy się ludziom pełnia
Może morze spadających gwiazd
Modlitwą wspieram Was
Myśl o Was Kochane Dzieci
Przygarniam Was po kolei
Przytulam do serca - łzę otrzeć chcę
Chlebem / pralinką podzielę się - chcesz?
Nie tylko dzisiaj w ten dzień
Mam nadzieję, że przez chwilę
Uśmiechniesz się?
Dziecko kochane...
Strasznie przez Życie potraktowane
Kocham Cię

12.04.2021
22:25

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!