Menu
Gildia Pióra na Patronite

tak bardzo czuję
widzę
znajduję cię wszędzie
twarz w chmurach
ramiona w zarysie drzew
głos w szumie wiatru
dotyk w strudze wody
zawsze przy mnie
wiem że to złuda
że nie ma cię tutaj
pozwalam myślom karmić serce
nadzieją
jeszcze kiedyś jeszcze choć raz
jeszcze zawsze
ołowiane niebo spada na głowę
jeszcze nigdy czy już
i wiem że nie ma mnie
tylko horyzont zdarzeń

15 275 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!