Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl małżeński czwarty

Tak bardzo chcę twych pieszczot
Tak bardzo nie chcę byś notorycznie klepał różaniec
Tak bardzo chcę byś mówił mi czułe słowa
Tak bardzo nie chce od ciebie zdrowasiek

Tak bardzo chcę twego we mnie zapatrzenia
Tak bardzo nie chcę patrzeć jak raszplasz koronki
Tak bardzo czekam twych namiętnych pocałunków
Tak bardzo nie chcę kolejnego bawoła w domu

Tak bardzo chcę twego języka w mym sromie
Tak bardzo nie chcę celebracji brewiarza
Tak bardzo pragnę mego sutka w twych ustach
Tak bardzo nie cierpię kiedy rzęzisz godzinki

Tak bardzo chcę smakować usta twoje
Tak bardzo nie chcę katolickich plotek w domu
Tak bardzo pożądam uścisku ud twoich
Tak bardzo nie chcę byś każdej niedzieli w chórze rżała

Tak bardzo chcę nas razem biegających
Tak bardzo nie chcę byś grzęznął w roratach
Tak bardzo chcę pod koniec grudnia rodzinności
Tak bardzo nie chcę wtedy wykwitu katolickiej fasadowości

Tak bardzo chcę byśmy ze sobą rozmawiali
Tak bardzo nie chcę byś mi w każde święta normalność wypominała
Tak bardzo chcę byś była na różność i mądrość otwarta
Tak bardzo mam dość twego skrajnego zdewocenia

Tak bardzo chcę byś mnie lizał gryzł szarpał
Tak bardzo nie chcę wysłuchiwać twego religijnego zacietrzewienia
Tak bardzo chcę byśmy razem pojechali na koncert Shakiry
Tak bardzo nie chcę byś osiadł w złoto-marmurowej ruinie Lichenia

Tak bardzo chcę porozmawiać o seksualności naszej córki
Tak bardzo nie chcę byś zakładała jej ciemnogrodu burki
Tak bardzo chcę by syn był rozsądnym agnostykiem
Tak bardzo nie chcę ryzykować by był molestowanym ministrantem

Tak bardzo chcę byś był wolny i szalony
Tak bardzo nie chcę cie oglądać w dogmatów kagańcu
Tak bardzo chcę byś otworzył się na ludzi
Tak bardzo nie chcę byś ciągle oceniał mnie

Tak bardzo chcę byś dbała o libido
Tak bardzo nie chcę byś biegała na nabożeństwo majowe
Tak bardzo pragnę byś Dawkinsa czytała
Tak bardzo nie chcę byś się w Tomaszu Akwinu kochała

297 589 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • Gaia

    20 March 2013, 20:14

    Tylko tyle?
    :D