Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do Szczęścia ...

Tak bałem się już, że Cię stracę
i strach to był tak przeogromny ...
i sobie bym ja nie wybaczył
gdy stało by to się na dobre ...

Lecz było to po to bym w końcu
doceniać prawdziwie Cię zaczął
i trzymał się z dala od kolców,
tych które dziś nic już nie znaczą.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!