Menu
Gildia Pióra na Patronite

paluszki kobiecej stópki

Teksty z obrazami - paluszki kobiecej stópki - Maciek Zz
paluszki kobiecej stópki - Maciek Zz

Tajemnicy rąbka uchyliłaś...
i wpatruję w to cudo zdumiony,
na ten efekt nawet nie liczyłaś.
Trwam w zachwycie, widokiem rażony.

Chcę dotykać, całować i pieścić
spod koronki, ciebie kawałeczek.
Jakie skarby mogą tam się mieścić?
- po co pytam - sprawdzić mogę przecież.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • 3 August 2020, 21:29

    Fajne.
    Polecam jednak sprawdzić najpierw, czy to nie ... noga biskupa. :D