Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tablica.
Temat lekcji wczorajszej
z dzisiejszą datą.
Temat rzeka: równanie
z jedną niewiadomą.

Nie wiadomo, gdzie się podziewa.
Czy w ogóle i czy na nią czekać.
Na niego.
Składnik – brakujący element,
tworzący sumę
radości i smutków.
Na dobre i na złe.

(taki sobie, na szybko...)

4489 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!