Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trzecia wojna

Ta wojna
Ach wojna
Bomby granaty
Lecą ptaki by dalej
Od śmierci zagłady
Bo czołgi braktary
Samoloty a człowiek mały
Ruski idzie lub brnie
Przez kości i gruzy
Jeden front i drugi
Tam ofensywa i wszystko od nowa
Tak walczy z mafią lekową
Mafia gazowa

76 481 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!