Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ta nieobecność ...

agulka

agulka

Ta nieobecność.
Obudzić się w zimnej otchłani twojej nieobecności.
Jest błaganiem o godziny stracone w moim pokoju.
Wspominaniem każdej łzy, która była tak bardzo nasza.
Moja dusza się wykrwawia, moja dusza się wykrwawia
Jest przemierzaniem ścieżki, która zapisywaliśmy razem.
Jest dotykaniem głębokiej ciszy w sercu.
Uciekaniem po wyrwach głębokiej miłości.
Kłamaniem znowu aby odrzucić twoją nieobecność.
Ta nieobecność tak wielka, Tak ciężka, tak głęboka Która szatkuje na kawałki.
Mój rozum. Tą nieobecność o dartą, Z wątpliwości i cieni Wbija mi twoja miłość .
Ta nieobecność, która boli.
W głębi duszy Która pali w środku Mój sen i mój spokój .
Ta nieobecność z lodu, Ta niekończąca się nieobecność, Dniami i nocami Nie ma końca. To było tak łatwo powiedzieć, Że pożegnanie uzdrowiłoby Wbite drzazgi,.
W twojej duszy i mojej Ta nieobecność krzyczy na mnie,
Ze kończy się życie Bo nie wrócisz, nie wrócisz.
Widzisz chyba, twoja gra do niczego nie doprowadziła.
Bo nic nie poradzi czas w cieniu mojej samotności.

36 254 wyświetlenia
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!