Menu
Gildia Pióra na Patronite

drzewo

ta miłość nigdy nie była częścią nieba
zły duch
w sercu pięknem
przerastającym boga

otworzyłem dłonie
dotąd zamknięte w modlitwie
nie proszę już o nic
czego nie potrafię odwzajemnić

na krzyżu
deformującym i rozrywającym
wrastającym w ciało
drzewie życia

- zakwitło ranami
piekących pocałunków
wśród jasnozielonych
judaszowych serc

zamknięte w szeptach pragnienie
unicestwienia

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    12 April 2017, 10:57

    Dziękuję Wam bardzo za zatrzymanie się u mnie.
    Pozdrawiam :)

  • Malusia_035

    10 April 2017, 11:17

    świetny :)

    Pozdrawiam Michale :))

  • Cris

    8 April 2017, 12:03

    Mocny...podoba się.

    Pozdrawiam :)