Menu
Gildia Pióra na Patronite

` Ta miłość nadal żyje w mojej pamięci,
Żyje wspomnieniami tych chwil,
Kiedy w twoich objęciach mieścił się cały mój świat,
Choć tak malutki, bo byliśmy w nim tylko my,
To dla mnie był wszystkim,
Tym wszystkim wciąż jesteś Ty . . .

` Taki tam wiersz z serwetki. ;D

4570 wyświetleń
48 tekstów
5 obserwujących
  • Charlotte. . .

    8 April 2013, 18:30

    ` Dziękuję, także wszystkich pozdrawiam. ;D

  • krysta

    8 April 2013, 17:36

    Ładny:) pozdrawiam

  • 8 April 2013, 14:56

    Piękny jak zawsze zresztą :>
    Karolka jak będziesz na GG to napisz do mnie :>
    Pozdrawiam ::>