Menu
Gildia Pióra na Patronite

W pojedynkę

Ta melodia,
ten głos...
a jednak cisza, tak głośna,
że aż krzyczy samotnością.

Ten blask,
ta światłość...
a jednak ciemność, tak jasna,
aż oślepia wszystko wokół.

Idziesz, nie widząc dokąd,
nie wiedząc po co, ale idziesz, bo musisz...
bo życie tego od Ciebie wymaga.

15 862 wyświetlenia
94 teksty
5 obserwujących
  • scorpion

    19 February 2013, 10:45

    Pierwszy wiersz i to mocno związany z nazwą konta... :) Pisz tak dalej.