Menu
Gildia Pióra na Patronite

łza

Ta mała łza
trochę wody
i mnóstwo wspomnień

Ta mała łza
rozumie
lepiej
niż ktokolwiek

Ta mała łza
odlicza czas
do zagojenia się ran

Mała łza
to czasem
wszystko co
mam.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących