Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nasze drogi

Tą, czy nie tą?
Tamtą, czy nie tamtą?
Tymi, czy nie tymi?
Stąd tam, czy stamtąd tu?
Może tędy, a może tamtędy?
Nie wiadomo… bo de facto sami nie wiemy którędy.

183 431 wyświetleń
2832 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!