Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ta chwila

Ta chwila, która ma setki wspomnień
Ta chwila, która tkwi w każdym z nas
Ta chwila której nikt nie zapomni
W tej chwili będziesz ty i ja.

8354 wyświetlenia
59 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!