Menu
Gildia Pióra na Patronite

szydercze odbicie moje
w tafli popękanego lustra
zabiera mi resztki rozsądku
i szepcze zawistnie, że

czas wejść stopień dalej
nim rzucę się w przepaść

9244 wyświetlenia
94 teksty
0 obserwujących
  • RozaR

    14 September 2017, 22:20

    Proponuję skasować
    Autor/ka - ma jednak potencjał