Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pastelowo

szybują

trapezowe, ołówkowo

podgryzają mnie

motyle

naturalnie mandarynkowe

nad kostką

szarego rynku

gruchają lawendowe

gołębie

30 316 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!