Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 10 April 2022

milczenie nieobecnych

szumny dzień
sine niebo ponad nami
lecą liście z drzew

aleją rozpalonych lamp
łatwiej trafić
w pusty kąt

nie łączy nas żadna z dat
nie wspomnę nic
wybacz

bezimienny Ty

bezimienny znicz

cisza

3565 wyświetleń
41 tekstów
14 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!