Menu
Gildia Pióra na Patronite

sen...

szum fal... ciepło słońca...
zbliżasz się.. nie widzę Cie ale wiem, że to Ty..
siadasz obok mnie..nic nie mówisz..
wystarczy, że jesteś...
dotykam Twojej dłoni.. drży..
a jednak miłość trwa wiecznie...
drugą zasłaniasz mi oczy..
czuje ciepło Twoich ust..
chce Cie zobaczyć...otwieram oczy i ...to jednak był sen

15 678 wyświetleń
50 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    21 July 2011, 11:28

    Dwa dni temu miałem piękny sen...
    A co do wiersza, to przesmaczny...
    Pozdrawiam.