Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Szum medialny "

Szum medialny i brak wiary
Zostaliśmy zmanipulowani
Impas jest złudzeniem
Człowiek zatraceniem?
Skazanym na banicję
Czas na inną definicję
Czas na oświecenie
Nadzieja i Miłość
Są cenne
One nie oszukują
Człowieka inaczej kształtują
Kochaj ludzi
" Żyjemy nie tylko dla siebie "

21.05.2021
12:12 - 12:16

281 704 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!