Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szukasz sensu, bo zostałeś przyjęty,
zanim zdążyłeś napisać podanie.
Ukazał się rozdział komedii,
którego może nie chciałeś skończyć.
Akty zawarte w treści - niezwyczajne,
jak nalewanie z pustego naczynia.

33 500 wyświetleń
384 teksty
9 obserwujących
  • marka

    13 October 2010, 22:18

    Takie filozoficzne i życiowe rozważania na koniec dnia.
    Pozdrawiam