Menu
Gildia Pióra na Patronite

Punkt widzenia.

Szukasz daleko
Sensu wyczekiwanego
Gdy tak naprawdę on jest tuż obok ciebie
Gdy patrzysz w jej oczy
I słuchasz jak opowiada
Problemy swojego serca
Trzymasz ją wtedy za dłoń
Bo jesteś czuły i wyrozumiały
Lecz potem zapominasz o tym
Gdyż czujesz
Że jednak twoje źródło szczęścia
Znajduje się gdzieś indziej
A gdy później błądzisz
Twoja dusza cierpi
Zniewolona twymi emocjami
Zatem zapukaj raz jeszcze do niej
Nie okaże ci wrogości
Otworzy tobie miłość
O jakiej wciąż marzysz
Tylko zrób to

52 590 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!