Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie marnujmy czasu

Szukamy miejsca
Choć w nim dawno jesteśmy
Otumanieni

Wyczerpani i głodni
Usiądźmy przy kominku

21 860 wyświetleń
154 teksty
80 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!