Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty-Ja

Szukam Cie pośród tłumu
Tęsknie za Twoimi ustami
Pragnę pieszczot
Potrzebuje ciepła które mi dajesz

Mogą Cię mieć tak rzadko
Tak krótko
Wśród ludzi
Nigdy tylko dla siebie

Widzę Cie
Jako część mojego życia
Ojca moich dzieci
Mój sens istnienia

Czekam na chwile kiedy wrócisz
Będziemy zawsze razem
Ty będziesz mną....a ja Tobą

2997 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!