Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szukam

Szukam śladu twoich stóp
na piasku usianych,
lecz one zniknęły,
wiatrem rozwiane,
poleciały na wszystkie strony,
wraz z tobą.. uleciały wysoko.
Szukam nadal smaku twoich ust,
które tyle mi szeptały,
które usta moje delikatnie całowały,
które tyle doznań dawały.
Ale on także gdzieś zniknęły..
A oczy twoje? Jak gwiazdy
świecące, gdzieś nadal patrzą
na świat, błyszczące, błękitne,
tak niewinne..

57 107 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!