Menu
Gildia Pióra na Patronite

niewiedza

szukam pytań

niecierpliwą myślą penetruję odpowiedzi

rzucili mnie w przeludniony gąszcz
bez środków uspokajających
i bez zapowiedzi
punktem jestem na ich mapie
przesuwanym od niechcenia
na pastwę zarzutów

ustawili wyścig
dubluje mnie świat
i wypomina że żyję za wolno
a ja przecież z całych sił podrywam ramiona
i obejmuję odpowiedzi
i szukam pytań
i nie znajduję nic
oprócz znaków zapytania

3023 wyświetlenia
58 tekstów
6 obserwujących
  • miramija

    9 May 2012, 15:49

    Podoba mi się.