Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szukam

Szukam kobiety co nie istnieje nie stety
Co zaakceptuje moje małe bzdety
Co uszanuje moje wady
Nie będzie szukać zwady
Co ma oczy w których mogę się utopić
Usta słodkie co ból potrafią ukoić
Ciało którym otuli mnie jak nić jedwabna
Słowem bardzo powabna
Kobietę co ma czystą duszę
Taką znaleźć muszę.
A kochać będę szczerze
Tylko w miłość wierzę

27 874 wyświetlenia
190 tekstów
19 obserwujących
  • finezja

    15 October 2020, 19:58

    Misja z góry skazana na niepowodzenie. Bo jak znaleźć coś, co nie istnieje? Smutne. Pozdrawiam