Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uważaj

Szukałem ich wyrazu
Lecz nie mieli oni twarzy
I oczu próżno było szukać

Nie tak od razu
Nie każdy zauważy
Tak łatwo się oszukać

3707 wyświetleń
48 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!