Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koniec.

Szukałam Ciebie we dnie i w nocy
Wypatrywałam w gwiazdach Twego imienia
Teraz gdy tylko otwieram oczy
Już wiem że Ciebie tu nie ma

Kiedyś być może znów się spotkamy
Odnajdę czego pragnęłam po latach
I wtedy wreszcie się pożegnamy
Raz na zawsze do końca świata

1306 wyświetleń
12 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!