Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

szukałam
brzmienia twoich słów pachnących życiem

nie wiedziałam
że będą o zapachu piżma - wiedziałam
że muszą dojrzewać aż staną się
- kroplą szaleństwa

39 352 wyświetlenia
251 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!