Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wsparcie

w Bogu schronienie
On pomoże dźwigać
wszelkie utrapienie
podniesie ludziom
opuszczone głowy
by dostrzegli życia
wymiar duchowy
wypełniony blaskiem
Jego przychylności

jesteś źródłem obfitej radości

7290 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących