Menu
Gildia Pióra na Patronite

W poszukiwaniu sensu

Szukaj wniosków, szukaj odpowiedzi.
Nurt wartki, w nim są podpowiedzi.

Rzeka Cię porwie, gdy do niej wejdziesz,
Być może wtedy szczęśliwy będziesz.

4736 wyświetleń
52 teksty
2 obserwujących
  • IceCherry

    27 September 2012, 19:39

    Płynąć z nurtem po szczęście .
    Ładnie.

    Pozdrawiam.