Menu
Gildia Pióra na Patronite

na przekór dyskryminacji

szukaj nadzwyczajnego człowieczeństwa
w pięknym wnętrzu wśród prostych ludzi
dają mnóstwo pragnąc małych z tego porcji
oddania co powraca z potężną mocą
jak bumerang dziecięcy uśmiech na buzi
w magicznym libretto tkwi nasiono
normalności w oddanej przyjaźni
na dnie serca zachowaj dobry uczynek

92 574 wyświetlenia
879 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!