Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szukaj

Szukaj
miłości całkowitej
miłości bezinteresownej
miłości namiętnej
miłości pięknej
miłości w każdym czasie
miłości konsekwentnej
miłości radosnej
miłości bez recepty
miłości wiecznie młodej
miłości tolerancyjnej
miłości na każdym kroku
miłości dawanej i otrzymanej
miłości wiosennej
miłości skromnej
miłości kojącej
miłości rozumianej jak chcesz...
miłości porannej, popołudniowej, wieczornej
miłości w myślach, w słowach, w czynach
miłości romantycznej, pragmatycznej, każdej.

Szukaj codziennie.
Podążaj za nią.
Pożądaj jej.
To przecież MIŁOŚĆ.

1654 wyświetlenia
26 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!