Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żeby się żyło

szuka diabeł szczęścia
radością czarta jest zło
zabij człowieku człowieka
niech świat widzi to

a na to anioł dobry
w serca ludzkie zagląda
w którym ciemności nie ma
w tym jest miłość ogromna

a ty jakie masz
wejrzyj w serce swoje
jeśli nie plujesz
nie gardzisz
ochoczo garnie się twoje

do tego
i do tego
a żeby milej było
uśmiech swój niesiesz światu
by żyło się wszystkim
i żyło

8182 wyświetlenia
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!