Menu
Gildia Pióra na Patronite

odchodzisz

szuflada jest prawie
pusta
pozostał w niej tylko
nasz pierwszy pocałunek
pierwsze promyki szczęścia

walizka jest spakowana
pełna
nieczystych kłamstw
niedopasowanych ideałów
niewyprasowanych kłótni

na stole okruchy
naszych planów

na ścianie cienie
marzeń

w sercu ból rozstania

618 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
  • czarna mamba

    26 November 2012, 21:18

    a co tam)podoba mi sie:)