Menu
Gildia Pióra na Patronite

nadzieja

szpilkami
przekłuwasz
nadzieję

pryska
odłamkami
wbija się
w korą ubrane myśli

opada
na skażone podłoże
kalecząc dłonie
zbieram resztki
na przyszłość

1251 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!