Menu
Gildia Pióra na Patronite

voodoo

szpilka za szpilką
w kukłę szmacianą
w poczuciu krzywdy
wbija nad ranem

czarne łzy płyną
topiąc makijaż
usta czerwone
jak krew rozmazane

dłoń dłoni wtóruje
unosząc truchełko
zgniecionej postaci
na szpilki spotkanie

tysiącem mieczyków
szermiercza nienawiść
tnie palce kaleczy
lecz bólu nie daje

szkarłatu plamy
zdobią jedwabie
szkarłatu plamy
w kukłę wsiąkają

brak miejsca na więcej
brak ostrzy do wbicia
metalem złączona
z ofiarą gałganem

rzuca ją w ciemność
płacząc skulona
swe włosy gładzi
krwią bólem palcami

11 103 wyświetlenia
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    17 February 2015, 14:36

    ;)

  • mill

    16 February 2015, 15:15

    ..ładny ładny ...;P....

  • ewelli

    16 February 2015, 13:03

    Świetnie opisany nic dodać nic ująć .Pozdrawiam