Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeszłość

Szperasz w mojej przeszłości?
próbujesz w niej zagościć?
tam nie ma nic ciekawego!!!
sama nie umiem wydostać sie z tego...
ona wraca jak bumerang
nawet specjalista nie rozumie tego.
chialabym zapomniec-nic barziej mylnego
ona nie "wybaczy"mi tego.
pojawia sie jak zjawa w najmiej oczekiwanych sprawach.
jest blizsza mi niz rodzina
spryta z niej gadzina.
steruje mna jak manekinem
czasem pozwala na miłe chwile...
potem znow "uderza"
w serce
wtedy az trzesa mi sie ręce...
jestem na nią skazana
w psychice pojawia sie kolejna rana
pytasz jakiej wielkości?
różnej-to w zależności?na jak dlugo pozwole sobie o niej zapomnieć
wtedy mnie osłabia
pojawia sie kolejna rana.
smieje sie przez łzy
bys nie poznał ty
byś nie wchodził w moje "sny"
zostajemy wtedy my...
ja i moja przeszłość "wspaniała"
cóż ona znowu wygrała...

36 717 wyświetleń
330 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!