Menu
Gildia Pióra na Patronite

06:39

Szósta trzydzieści dziewięć
znów mam otwarte oczy,
chociaż nie widzę nic,
oprócz ciemnej nocy.

Chociaż słońce już wstało
i radością głaszcze,
ja myślę już o nocy,
o chwili, gdy znów zasnę.

Kiedy zamknę wraz z oczami
wszystkie męki mojej głowy,
Boże daj mi jeszcze dzień,
który nazwę nowym.

1166 wyświetleń
6 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!