Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Poławiacz pereł

Sznur pereł pod stopami
Widzisz - każda perła, to moja łza
Ból wydobyty z głębi duszy mej
Stoję przed lustrem
Perła po perle, nawlekam nowe dni
Usłane błękitem oczu Twych
Na szyi acani żar pocałunków
Kaskadami namiętności kusi
Nie przeocz perlącej rosami nadziei

7114 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
  • Hares

    6 April 2021, 20:16

    Ten ostatni wers - wyborny! :)

    W ogóle ciekawie piszesz, opowiadasz.
    SARO.

    • SARA/espérer

      6 April 2021, 21:18

      Dziękuję Ci Hares za komentarz i uznanie, to bardzo miłe.

    • SARA/espérer

      7 April 2021, 14:53

      Chapeau bas dla Twojej twórczości - jestem pod wrażeniem jej głębi 👏😀