Menu
Gildia Pióra na Patronite

Senny spacer

..wąska ścieżka,
między pustką
a samotnością,
rozglądam się,
przyglądam się,
za mną przepaść,
przede mną ciemność..
każdy krok
to niepewność,
to niewiadoma,
idę powoli,
idę leniwie,
idę..
nie spieszno mi,
do kresu.

130 912 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!