Menu
Gildia Pióra na Patronite

szkoda czasu

szkoda czasu na waśnie z Tobą
nie lubię na kwintę zwieszać nosa
z Twojego powodu strzelać fochy
szkoda czasu na wytykanie sobie

nic to nie naprawi a zaostrzy zadrę
najbardziej nie znoszę cichych dni
z Tobą jest mi najlepiej na świecie
szkoda czasu na grymasy jesteśmy
wspólnie tylko dla miłości

szkoda czasu na wzajemne spory
po co te przeprosiny skoro można
inaczej spędzać czas na wesoło
kochać się przy blasku świec

szkoda czasu na wrzask i epitety
wystarczy czuły komplement do ucha
wymieniając się bananem na twarzy
skraść Ci całusa na dobranoc

93 720 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!