Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szkarłatne usta
powrócą jeszcze do naturalizmu
uśmiechniętej formy

kruche dłonie
zimne
zostaną ogrzane

każda płocha myśl
złapana
każdy urwany szept
dokończony
każdy strach
utulony

niepewności
zakopane w radości
Miłowania

10 099 wyświetleń
73 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!