Menu
Gildia Pióra na Patronite

Era Lucyfera

Sześć stóp od siebie
a potem tyle pod ziemię ...
Kłamie w żywe oczy i śię chciwie śmieje,
bo mu wierzy z wypranymi mózgami plemię.

Wstrzykniemy wam Lucyfera ...
już skrzydła swe straszne
nad światem rozpościera,
bo się zaczęła właśnie
zagłady ludzkości era.

71 030 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!